De zomer komt eraan!

Een nieuwe speelse zomer is in aantocht! Smèèr mo je kietn in, kinderen en animatoren, jullie worden bedolven met zon, zand, water, verf, klei, fantasie, en vooral heel veel FUN.

Voor we met z'n allen in dit avontuur duiken, even enkele praktische zaken op een rij:

Zomerwerking 2015

  • Kinderen van 3 tot en met 12 jaar (geboortejaar 2003) zijn welkom op elke weekdag van woensdag 1 juli tot en met vrijdag 14 augustus! Er is geen werking op 21 juli.
  • Tieners (geboortejaar 2002 en 2001) zijn welkom op elke dinsdag en donderdag van juli. Er is geen werking op 21 juli.

Inschrijven

Inschrijven kan op de Open Speelpleindag vanaf 14u. Na deze éénmalige inschrijving kan uw kind elke dag bij ons komen spelen. Wij hanteren geen wachtlijsten. Er moet dus niet elke dag afzonderlijk ingeschreven worden. De dag zelf kan er beslist worden of ze komen spelen of niet.

Ook tijdens de zomerwerking kunt u uw kind op eender welke dag inschrijven. Op voorhand inschrijven is dus zeker niet verplicht. Dit kan zelfs ‘s ochtends op de dag zelf! Om de wachtrij ‘s ochtends aan de bureau te beperken, bieden we u de mogelijkheid om het inschrijvingsstrookje (voor 3 tot 12 jaar) uit te printen en alvast in te vullen. Zo helpt u de zaken vlotter verlopen. In de bureau een invulstrookje krijgen blijft wel mogelijk.

Voor de tienerwerking kan er ingeschreven worden tijdens de Open Speelpleindag of op de eerste dag van deelname aan de Tienerwerking. Ook voor de tienerwerking kan u het inschrijvingsstrookje (voor tieners) reeds uitprinten en invullen.